Jurist mr. N. Lemmink | Nik - DOKK Advocaten Groningen

Jurist mr. N. Lemmink | Nik - DOKK Advocaten Groningen

“Nik is afgestudeerd in IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn interesses liggen binnen de civiele en bestuurspraktijk met name in het intellectuele eigendom en verbintenissenrecht. Naast zijn werkzaamheden bij DOKK is Nik baanatleet op het hoogste niveau, en combineert hij zijn inzet en discipline als topsporter zowel op de werkvloer als op het tartan. Nik is sinds begin 2023 verbonden aan DOKK Advocaten.”

Nik is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden

Bekijk hier het LinkedIN profiel van Nik:

Sfeerbeeld bij element lucht

Burgemeester moet aard van horecagelegenheid meewegen bij verlenen exploitatievergunning

Sfeerbeeld bij element lucht

De omgekeerde vlag kent grondwettelijke bescherming, maar tot hoever?

Intrekkingsverzoeken bij verleende vergunningen voor windparken, een nieuwe wending!

Op 1 november 2019 is een vergunning verleend voor drie windturbines, die onherroepelijk is geworden na uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, hierna: de Afdeling, op 25 november 2020. De vergunning is mede gebaseerd op de inmiddels buiten toepassing zijnde windturbinebepalingen van het Activiteitenbesluit en de -regeling.

Mediation

MfN-registermediator mr. dr. J.G.L van Nus | Anne

Anne van Nus is MfN-registermediator. Als alternatieve geschilbenadering, toenemend toegepast bij Rechtbank, Raad van State, Rechter-Commissaris, Autoriteit, College en Overheid. Zoekend naar natuurlijk evenwicht, wat goed luisteren vraagt van onafhankelijk mediator. Die passend, en zaaksafhankelijk een goed gesprek met creatieve dialoog bevordert. Hard op de inhoud, zacht op de persoon.

Teneinde touwen los te gooien, belangen boven water te krijgen en zo nodig te splitsen. Of juist ter verbinding knopen te leggen. Om transparant en integer, met een goed gevoel te vertrekken, veilig en wel.
Aarde element icon | vierkant
vuurtoren op eiland bij Durgendam

Direct juridisch
advies nodig

Wilt u onze periodieke nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hieronder uw gegevens in.