Zelfstandig advocaat (kosten- en praktijkdeling ambitie)

Ben jij op dit moment (zelfstandig) advocaat, maar mis je de mogelijkheid om te sparren en wil je graag de kosten van jouw praktijk delen en daarmee onderdeel uitmaken van een groeiende dynamische praktijk? Dan pas je goed bij DOKK Advocaten. DOKK Advocaten is een modern en jong kantoor in Amsterdam en Groningen, alsook actief in Drenthe en Friesland.

Discretie is vanzelfsprekend. Neem contact op voor meer informatie.

Bedrijfsprofiel
Bij DOKK Advocaten werken advocaten, juridisch medewerkers en er is dagelijks een office manager aanwezig. Wij werken zowel voor grote bedrijven, als voor non-profitorganisaties, overheden, lokale ondernemers en particulieren. Onze speerpunten zijn: bestuursrecht, omgevingsrecht, natuurbeschermingsrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht, startups, aanbestedingsrecht en overheids(aansprakelijkheids)recht.

De advocaten werken veel samen in projectteams (advocaten en juridisch medewerkers), pakken ook individueel zaken op. DOKK opereert in spraakmakende zaken met een geïntegreerd team dat veel kennis en kunde in huis heeft. Alle advocaten van DOKK werken in een open en informele sfeer met elkaar. Dit naast een vast team van student-stagiaires die ons op gepaste onderdelen praktisch kunnen ondersteunen. U kunt op ons, DOKK, dus rekenen.

Profiel:
- minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- interesse om te helpen de bestaande praktijk verder uit te bouwen (ondernemerszin)

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature kan je telefonisch contact opnemen (020 - 820 8310). Schriftelijk sollicitaties kunnen worden gericht aan amsterdam@dokk.nl of groningen@dokk.nl (actueel curriculum vitae, motivatiebrief, cijferlijsten en andere relevante documentatie).

Vragen en sollicitaties zullen vanzelfsprekend vertrouwelijk worden behandeld.

Foto op IJburg Diemerpark © DOKK advocaten