mr. dr. J.G.L. van Nus | Anne

Anne is eigenaar van DOKK Advocaten en als advocaat gespecialiseerd in het omgevingsrecht en ondernemingsrecht. Procedeerde na haar promotie op privaat publiek overheidstoezicht in Amsterdam, daarna in het zuiden als partner bestuursrecht.
Adviseert, onderhandelt en procedeert nu in Amsterdam en Noord-Nederland als advocaat over projecten van ruimtelijke ordening, natuur en milieu. Adviseert startups, coöperaties, onderhandelt over en voor vennootschappen. Behartigt de belangen van onder andere ondernemers, naar zowel burgerlijk recht | civiele zaken als bestuursrecht.

Begrijpt als zeiler en lid van besturen, raden voor diverse maatschappelijke organisaties, o.a. armoede, uitvaart en VvE’s, het belang van cliënt en werken in een team. Mr. dr. J.G.L. van Nus | Anne initieert en onderneemt in startups met sociale inzet, ter duurzame oplossingen voor water en aarde met afval als grondstof.
Tevens is Anne lid van de Vereniging Vastgoed Juristen, de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten en de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht.

Bekijk hier het LinkedIN profiel van:

Element uit het logo van DOKK Advocaten J.G.L. van Nus
Element uit het logo van DOKK Advocaten DOKK Advocaten

Foto van mr. dr. J.G.L. van Nus | Anne © Marco Okhuizen

mr. dr. J.G.L. van Nus | Anne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Element uit het logo van DOKK Advocaten Algemene praktijk
Element uit het logo van DOKK Advocaten Civiel recht Element uit het logo van DOKK Advocaten Bestuursrecht Element uit het logo van DOKK Advocaten Bouwrecht
Element uit het logo van DOKK Advocaten Vastgoedrecht Element uit het logo van DOKK Advocaten Ondernemingsrecht
Element uit het logo van DOKK Advocaten Bestuurdersaansprakelijkheid Element uit het logo van DOKK Advocaten Fusies en overnames Element uit het logo van DOKK Advocaten Vennootschappen Element uit het logo van DOKK Advocaten Verenigingen en stichtingen
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Foto op IJburg Diemerpark © DOKK advocaten