DOKK Netwerk
Events waarbij juridische vraagstukken centraal staan

DOKK Netwerk versterkt de relatie met de omgeving

Met het DOKK netwerk versterken wij de relatie met de omgeving. Het is voor ons belangrijk om te weten wat er speelt en waar uw behoeften liggen. DOKK organiseert regelmatig events waarbij juridische vraagstukken centraal staan. Vragen die u bezighouden en waarin u advies kunt gebruiken.

Deelname aan het DOKK network is gratis en wij nodigen u van harte uit om inspiratie op te komen doen.

DOKK beeldmerk icon element

Omgevingshuis

DOKK Advocaten is actief betrokken als omgevingsmeester bij het coöperatief netwerk van Omgevingshuis. Met de Omgevingswet de komende jaren, ligt er een grote complexe opdracht voor overheden, ondernemers en omwonenden om gebieden best in te vullen. Vergunningen voor te bereiden, zo nodig te verdedigen. In duurzame planning.

Logo omgevingshuis

BusinessMatch

Praktisch werkt DOKK sympathiek samen met de enthousiaste entrepreneurs van Business Match Groningen (BMG).

Zo kunnen wij onder andere adviseren welke rechtsvorm het beste kan worden gekozen, wat de aansprakelijkheidsrisico’s en wat de te behalen voordelen kunnen zijn. Wanneer u als startup financierders aantrekt, kunnen wij adviseren over de voorwaarden waaronder deze partijen deelnemen aan de startup.

DOKK werkt met vaste tarieven die zekerheid geven over de verwachte kosten, aangezien in de opstartfase van uw beginnend bedrijf, de financiële middelen schaars zijn. Daarnaast zijn wij flexibel in het maken van heldere afspraken met betrekking tot de betaling. Bovendien bieden wij al onze startups in het begin gratis consult. Dit biedt onze startups de mogelijkheid om bij acute juridische vragen een snelle en adequate oplossing te krijgen.

netwerk Nederlands Netwerk Advocatuur

DOKK Advocaten is een geselecteerd partner van het landelijk netwerk Nederlands Netwerk Advocatuur. Als ondernemers die dezelfde taal spreken. Deze professionele versterking verhoogt flexibiliteit, kwaliteit en kracht van zaken. Gespecialiseerde advocaten thuis in het optimaliseren van in de maatschappij levende ondernemersthema’s.
Logo van netwerk Nederlands Netwerk Advocatuur

Direct juridisch
advies nodig

Rottumerplaat © Deborah Roffel

Wilt u onze periodieke nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hieronder uw gegevens in.